Hirdetés

Előzménysztorit kap a Stranger Things, de nem úgy, ahogy gondolnád

|

Az új produkcióban is sok vért és borzongást ígérnek a készítők.

Hirdetés

A 2016-ban bemutatott Stranger Things ügyesen épített az elmúlt évtizedet jellemző 80-as évek-nosztalgiára és a Stephen King-féle borzongatásra, a produkció mögött álló Duffer testvérek pedig azóta sem vesztették el a fonalat, így négy évad után is ez a Netflix egyik legsikeresebb és legfontosabb sorozata.

Egy ideje már tudjuk, hogy a sikert meglovagolandó a szolgáltató egy animációs sorozattal bővíti majd a Stranger Things-univerzumot, most pedig kiderült, hogy hamarosan egy színházi előadás is bemutatkozik, méghozzá egy előzménysztorit adva a nagy egészhez.  

A Stranger Things: The First Shadow története 27 évvel az eredeti sorozat eseményei előtt játszódik, és annak a Henry Creelnek a gyerekkoráról mesél, akiből később 001, majd Vecna lett. A történetben a széria főszereplőinek szerettei is felbukkannak, így láthatjuk majd, miként boldogul az iskolában Jim Hopper és Joyce Maldonado, de a második évadból ismert Bob Newby és testvére, Patty Newby is fontos szerepet kapnak.

Hirdetés

"Rengeteg szörny van. Rengeteg vér és effekt. Rengeteg eltűnés, felbukkanás és sok más dolog, amiről nem fogok mesélni, mert nem akarjuk elrontani a nézők meglepetését."

- jellemzi a színdarabot Jamie Harrison, aki a produkció különleges effektjeiért felel. A Stranger Things: The First Shadow premier előtti előadásai november 17-én kezdődnek, a hivatalos bemutatót pedig december 14-re tűzték ki a londoni Phoenix Theatre-ben. Az előadás Stepen Daldry és Justin Martin közös rendezése, a történetet pedig Kate Trefry írta. A színdarabhoz egy videós kedvcsináló is készült, amit alább tekinthettek meg.

Ti megnéznétek a Stranger Things színházi előzményét?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)