Hirdetés

Elstartoltak a House of Dragon című Trónok harca spin-off munkálatai

|

Rendhagyó olvasópróbával vette kezdetét a House of Dragon előkészítése.

Hirdetés

Az HBO mindent megtesz azért, hogy még hosszú ideig érkezzenek a csatornára és annak streaming platformjaira az új Trónok harca tartalmak. Januárban arról hallottunk, hogy animációs sorozat készülhet az HBO Maxre, illetve elvileg egy olyan sorozatot is terveznek, ami a Tales of Dunk and Egg novellán alapul. A távlati terveknél azonban sokkal konkrétabb infók érkeztek a House of Dragon című Trónok harca spin-off kapcsán.

Elkezdődtek ugyanis a Targaryenekkel foglalkozó új széria munkálatai, első körben egy rendhagyó olvasópróbáról tettek közzé egy fotót.

Hirdetés

Általában egyáltalán nem úgy festenek a közös olvasópróbák, mint ahogy azt az alábbi tweetben láthatjátok, a koronavírusjárvány miatt viszont a stáb nagyon odafigyelt a megfelelő távolságtartásra. Hivatalosan kijelenthető tehát, hogy elkezdődött a munka, érkezik a House of Dragon.

Eddig annyit lehet tudni a House of Dragon sorozatról, hogy Fabien Frankel (The Serpent), Paddy Considine (Non-stop party arcoke), Olivia Cooke (Ready Player One), Matt Smith (Ki vagy, doki?), Emma D'Arcy (Truth Seekers), Sonoya Mizuno (Devs), Rhys Ifans (Sztárom a párom), Steve Toussaint (Perzsia hercege: Az idő homokja), és Eve Best (Jackie nővér) is szerepelni fog benne.

A sorozaton maga George R.R. Martin is dolgozik, munkáját Ryan Condal (Colony, Rampage - Tombolás) segíti, aki Miguel Sapochnik (Trainspotting, Trónok harca) mellett showrunneri feladatokat is ellát. Az író és a vezető producer Sara Lee Hess (Narancs az új fekete, Deadwood) lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)