Hirdetés

Eltemették Matthew Perryt, elindult a nevével fémjelzett alapítvány, és egyik barátja is megszólalt a halálával kapcsolatban

|

Szűkebb körben eltemették pénteken az 54 évesen elhunyt Matthew Perryt, de a nevével fennmaradó alapítvány fontos célt tűzött ki.

Hirdetés

Egyelőre még tisztázatlan körülmények között, 54 éves korában elhunyt a legtöbbek által a Jóbarátok Chandlerjeként ismert Matthew Perry, akitől a minap a színésztársai is szívszorító sorokkal búcsúztak. A színész hosszú éveken át küzdött addikcióival, kezdetben az alkohol, majd később az opiátok függőjévé vált, melyekről önéletrajzi könyvében is őszintén vallott.

Los Angeles-i Forest Lawn temetőben pénteken eltemették a színészt, a hírek szerint a Jóbarátok sorozat mind az öt társszeleplője jelen volt a szűkebb körű megemlékezésen, de senki mást nem engedtek be a közeli hozzátartozókon kívül.

Azt egyelőre még pontosan nem tudni, hogy a halálához mennyi köze lehetett ezeknek (bár a Los Angeles-i otthonában gyógyszereket találtak az illetékesek), azonban most a színészre emlékezve létrehozták a Matthew Perry Alapítványt, melynek mentén a különböző függőségekkel küzdő egyének segítését irányozták elő.

Hirdetés

Az alapítványt a National Philanthropic Trust közhasznú szervezet támogatja, akik az ezzel kapcsolatos közleményükben azt írták:

"Matthew Perry azon tartós elkötelezettségének szellemében, hogy segítsen azokon, akik függőségekkel küzdenek, elindulunk egy úton, hogy öröksége előtt tisztelegjünk a Matthew Perry Alapítvány létrehozásával, melyet saját szavai és tapasztalatai vezérelnek, és azon szenvedélye hajt, hogy minél több életet változtasson meg."

A halálával és az ehhez sokak által társított függőségével kapcsolatban azonban most Perry egyik barátja, Athenna Crosby is nyilvánosan felszólalt, aki cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a színész halálát a visszaesés, drog- vagy alkoholfogyasztás okozta volna.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Crosby azt állította (aki egyébként maga is találkozott a színésszel, nem sokkal halála előtt) hogy Perry teljesen tiszta volt, amit részben a nyomozás korai drogtesztjei is igazoltak, ugyanis azok valóban nem találtak fentanil vagy metamfetamin származékokat a szervezetében.

Crosby egyébként még kitért arra is, hogy Perrynek komoly tervei voltak. Többek között egy életrajzi filmen dolgozott, ahol felmerült, hogy Zac Efron formálná meg őt, ugyanis már korábban is volt lehetőségük együtt dolgozni a Megint 17 című vígjátékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)