Hirdetés

Elvileg már forog a Marvel talán legjobban várt gonoszáról készülő különkiadás

|

Egyelőre csak pletyka, de könnyen lehet, hogy hamarosan tényleg felbukkan ez a régóta várt gonosztevő az MCU-ban.

Hirdetés

Még tavaly októberben érkeztek az első pletykák annak kapcsán, hogy az eredetileg a WandaVision és a Loki sorozatban, majd később a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilmben várt Marvel-gonosz most már tényleg fel fog bukkanni az MCU-ban, és a szerepét Sacha Baron Cohennek szánják. Nos, a legújabb híresztelések szerint már egészen konkrétan el is indult a projekt forgatása, Mephisto pedig végül egy Marvel különkiadásban fog debütálni - tudjátok, ilyen volt az Éjjeli Vérfarkas és A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás is.

Jeff Sneider a The Hot Mic podcast legutóbbi adásában mesélt arról, hogy információ szerint a jelenleg is készülő Agatha: House of Harkness forgatásával kötötték össze a Mephisto projektet is, az említett különkiadás egészen konkrétan az Agatha sorozat szettjében lett felvéve.

Hirdetés

Ez a megoldás egyébként nem lenne idegen a Marveltől, elvégre James Gunn is úgy rögzítette az Ünnepi különkiadást, hogy közben épp A galaxis őrzői harmadik részét forgatta. Az efféle különkiadások forgatása egyébként nem vesz vészesen sok időt igénybe, az Éjjeli Vérfarkas is nagyjából egy hónap alatt leforgott. 

Kíváncsian várjuk, mi sül ki majd mindebből. Alapvetően az ember úgy gondolná, hogy Mephisto karaktere többet is érdemelne egy sima különkiadásnál, de simán lehet, hogy ez a produkció csak a karakter bevezetésére szolgál, és a jövőben még találkozni fogunk vele nagyobb projektekben, más filmekben és sorozatokban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)