Hirdetés

Emlékszel a Dreamworks filmek elejéről a Holdon ülő gyerekre? Nézd meg, mi történt vele!

|

Fogatlan, Shrek, Csizmás és még sok tucat karakter alkotóműhelye kisebb arculatváltáson ment keresztül, aminek eredményét először egy új animációs filmben látjuk majd.

Hirdetés

A Dreamworks Animation nyitóképe egy Holdon ücsörgő gyerek volt, mióta csak az eszemet tudom. Eltelt pár év azóta, hogy öntudatra ébredtem, így a stúdió úgy látta, hogy itt az ideje az arculatváltásnak: sok év után új bemutatkozót kap a Dreamworks. A The Hollywood Reporter jelentése szerint az új felvezetőt Kendal Cronkhite, a Dreamworks Animation produkciós dizájnere tervezte, és egy szilárd elképzelés állt mögötte.

Cronkhite a következőt képzelte el az új Dreamworks logó mögé:

"Mi álmokat keltünk életre, szóval az volt az elképzelésünk, hogy bemegyünk egy új gyermek álmaiba. Ő végigvezet bennünket egy világon, ahol találkozunk ikonikus alakokkal. A gyermek végigrepül galaxisokon, és így összehozza kedvenc hőseinket."

Hirdetés

Mindez így néz ez ki a gyakorlatban:

Az új intrót először a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságban fogjuk látni, itthon az animációs kaland 2022. december 8-án kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)