Hirdetés

Emlékszel még az Ideglelésre? Most új film készülhet az eredeti írókkal

|

Nagyon úgy fest, hogy a gyengébb folytatások után az eredeti író-rendező párost is érdekli egy új Blair Witch film ötlete.

Hirdetés

Az 1999-ben bemutatott Ideglelés, azaz a The Blair Witch Project olyasmit vitt véghez, amelyre csak kevés film volt képes: a mozifilmek költségvetéséhez képest gyakorlatilag jelentéktelen összegből, 60 ezer dollárból (bő húszmillió forint) leforgatott horror a bemutatóját követően meg sem állt a 248,6 millió dolláros (több mint 84 milliárd forint) összbevételig.

A példátlan siker láttán persze egyből nekiálltak a folytatásnak is, amely azonban már távolról sem bizonyult olyan erősnek, hiszen az első rész ügyes marketinghúzását - amely szerint a filmen látható felvételeket egy erdőben elhagyott kamerán találták - másodszorra már nem lehetett elsütni. A 2016-ban bemutatott, simán csak Blair Witch című film már egy fokkal jobb lett, de a nagy elődhöz azért így sem tudott felérni.

Hirdetés

Ettől függetlenül több regény, képregény, sőt még Blair Witch videojáték is készült, most pedig úgy tűnik, nemsokára ismét megkezdődhetnek egy újabb mozi forgatási munkálatai.

Bár egyelőre túl sok konkrétumot nem lehet tudni, a Production Weekly stábja szúrta ki, hogy már a nyáron elkészülhet egy egyelőre cím nélküli Blair Witch-folytatás forgatása. Az oldal információi szerint a projekt élén Oliver Park áll majd, aki leginkább egy Vicious című horror-rövidfilm rendezőjeként ismert.

A horrorrfilmekre specializálódott Bloody Disgusting értesülései szerint pedig a projekten az eredeti Ideglelésen dolgozó Haxan Films produkciós csapata is dolgozik majd, de az általuk megszerzett stáblistán, produceri minőségben szerepel az 1999-es filmet forgatókönyvírói és rendezői feladatait duóként ellátó Daniel Myrick és Eduardo Sánchez neve is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)