Hirdetés

Ennek a DC Comics karakternek rendeznének szívesen filmet a Bosszúállók: Végtelen háborút és Végjátékot megálmodó Russo testvérek

|

Nem sokáig gondolkodnának a dolgon, ha kapnának egy felkérést a James Gunn vezette DC Studiostól.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo a Marvel-rajongók emlékezetében örökre a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték rendezőpárosaként marad meg, de a Russo tesók azóta már más projektekkel vannak elfoglalva. Producerként dolgoztak a Minden, mindenhol, mindenkor című mozin és a netflixes A szürke emberben, illetve nekik köszönhettük a Tyler Rake: A kimenekítés mindkét részét - sőt a két filmet maga Joe Russo írta. Most áprilisban indul legújabb tévésorozatuk, a Citadel az Amazon Prime Videón, ennek kapcsán adnak épp interjút a nagyobb magazinoknak.

Az egyik ilyen beszélgetés során merül fel a kérdés, miszerint rendeznének-e DC Comics képregényen alapuló mozit, és ha igen, akkor melyik konkrét szuperhős történetét mesélnék el a legszívesebben. A Russo testvérek pedig nem köntörfalaztak. 

Hirdetés

Anthony elmondta, hogy nem sokszor kérdezik őket DC-s karakterekről, Joe pedig egyből arra tért ki, hogy imádják James Gunn munkásságát, és mivel immár Gunn áll a DC Studios élén, nagyon izgatottak lennének egy ilyen felkérés hallatán. Joe Russo azt is elmondta, hogy gyerekkorában három képregénysorozatot gyűjtött masszívan: a Pókembert, az X-Ment és bizony a Batmant. Ennek tükrében nem is csoda, hogy ha ő dönthetne, akkor az új Batman-film rendezői székébe ülne be. És ugyanezt válaszolta testvére, Anthony is, aki szerint egyáltalán nem nehéz a válasz a feltett kérdésre, mivel neki is Batman volt a kedvenc képregényes karaktere egész gyerekkorában.

A készülő új Batman-filmről egyelőre annyit tudunk, hogy The Brave and the Bold érkezik, és Grant Morrison képregényein alapul majd. Batman társa ezekben a sztorikban saját fia, Damian Wayne volt, mint az immár sokadik Robin.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)