Hirdetés

Ennél tökéletesebb reklám nem is kell a Deadpool 3-nak

|

Ryan Reynolds és Hugh Jackman ismét hozzák a formájukat.

Hirdetés

A Deadpool 3 esetében valószínűleg már az is elég lesz a nézők érdeklődésének felkeltéséhez, hogy Hugh Jackman ismét előpattintja az adamantium karmait, a közkedvelt Ryan Reynolds negyedik falakat döntögető bérgyilkosának újbóli ámokfutásáról nem is beszélve. Olyan képregényadaptációs nász ez, ami az égben köttetett, így már az is felrobbantotta az internetet, hogy a két színész bunyót imitál

Reynoldsék tisztában vannak vele, hogy mennyien várják Rozsomák és Deadpool elkerülhetetlen összecsapását és összehaverkodását, továbbá nem hagynak ki egyetlen alkalmat sem a közösségi médiában, hogy piszkálják egymást. Ez a két dolog egy zseniális posztban ért össze.

Hirdetés

Jackman ugyanis a hivatalos Twitter-fiókján megosztott egy fotót egy autóról, aminek az ajtaján három mély karcolás van, és azzal viccelődött, hogy még dolgoznia kell a célzáson, hogy újra eljátszhassa Logant, és Deadpool 3 helyett Wolverine 10-ként utalt a filmre. Miután Reynolds egy "Az az én Kia Sorentóm, te pöcs" mondattal reagált az esetre, Jackman azzal válaszolt, hogy "Ma kivételesen dühösnek tűnsz, talán próbálj ki néhány macska-tehén pózt". 

De akármilyen jópofa is a dolog, a Deadpool 3-ra sajnos még sokat kell várni: 2024. november 8-án kerülhet világszerte a mozikba Shawn Levy (Free Guy, Az Adam-projekt, Vasököl) rendezése. Nézzük a jó oldalát: addig legalább Jackman és Reynolds a közösségi médiában fog minket szórakoztatni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)