Hirdetés

Ennyi Star Wars karakter még sosem halt meg egy 8-bites videóban

|

Az eddigi hét Star Wars epizód összes fontos karakterhalála egy 8-bites animációba sűrítve? Bizony, már ilyen is van.

Hirdetés

Van valami megmagyarázhatatlanul gyönyörű a 8-bites animációkban. A CineFix videóit már többször megmutattuk nektek, akadt A Faun Labirintusa, Mad Max és sok egyéb remek filmes adaptáció az  8 Bit Cinema sorozatban. Ezek mind az adott filmhez kitalált játékadaptációkat mutatták be. Most nem egy fiktív játékról lesz szó, de ezt is megéri meglesni.

A szóban forgó 8-bites animáció a teljes Star Wars eposz összes fontos halálesetét dolgozza fel. A klasszikus részek mellett az előzménytrilógia és Az ébredő Erő jelenetei is felbukkannak. Az egész csodáért három animátor, Filipe Costa, Matheus Muniz és Paulo Bohrer II fele. A srácok a hangokra is különösen figyeltek, ezekkel együtt lesz teljes az igazi 8-bites élmény.

Ha szeretitek a hasonló videókat, akkor ezt az anyagot se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)