Hirdetés

Ennyi volt, befejezi a Sepultura, de előtte még Magyarországon is fellép a banda

|

Még néhányszor láthatjuk élőben a brazil metálszcéna büszkeségét, utána már csak a lemezek maradnak.

Hirdetés

Ugyan mi mással lehetne megünnepelni egy metálbanda születésének 40. évfordulóját, mint azzal, hogy feloszlik? Az 1984-ben megalapított Sepultura pontosan ezt jelentette be, a búcsúnak azonban rendesen megadja a módját, 18 hónapig tartó világ körüli turnéra indul, magyar állomással.

A koncertsorozat a zenekar otthonában, Belo Horizontéban veszi kezdetét 2024. március 1-jén, a hazai rajongóknak 2024. november 17-ére érdemes szabaddá tenniük magukat, és persze másnapra is, hogy kipihenjék majd a budapesti Barba Negrába szervezett buli fáradalmait.

Hirdetés

A Sepulturát jelenleg Paulo Jr. (Paulo Xisto Pinto Júnior), Andreas Kisser, Derrick Green és Eloy Casagrande négyese alkotja. Paulo Jr. 1984 óta tagja a zenekarnak, de az alapításkor még ő sem volt ott, Roberto Raffan helyére érkezett basszerosként. Kisser 1987-ben, Green 1997-ben, Casagrande pedig 2011-ben csatlakozott. Ami bandát életre hívó Cavalera testvérpárt illeti, Max már 1996-ban kilépett, Igor tíz évvel később követte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)