Hirdetés

Ennyi volt, egyetlen évad után kaszát kapott a Disney+ új sorozata, pedig a rajongók nagyon várták

|

Nem hozta lázba a publikumot, úgyhogy el is búcsúznak tőle.

Hirdetés

A rajongók hosszú éveken át várták, hogy a Disney végre kezdjen valamit a 2007-es második rész után parkolópályára tett A nemzet aranyával, ám végül nem a hőn áhított harmadik filmes kalandot kapták meg Nicolas Cage-dzsel, hanem egy streaminges sorozatot a decemberben debütált National Treasure: A történelem peremén képében.

A 10 részes széria producerei között ugyan az eredeti filmek producerét, rendezőjét és íróját is ott találjuk, de a spin-off nem igazán hódította meg a nézők és a kritikusok szívét: a Rotten Tomatoeson például 39%-os a tetszési indexe a közönségnél, az IMDb népe pedig mindössze 5,6 pontra értékeli.

Hirdetés

Így aztán nem különösebben meglepő a Deadline exkluzív beszámolója, mely szerint a Disney már el is kaszálta a sorozatot, vagyis nem kapunk több részt a februárban lezárult első évad után. Sejtésünk szerint kevesen fogják gyászolni a döntést, az viszont mindenkinek rossz hír lehet, hogy a kudarc valószínűleg a vállalat kedvét sem hozza meg A nemzet aranya 3 elkészítésére.

Pedig a film kapcsán 2020-ban arról szóltak a hírek, hogy Chris Bremner (Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk) személyében már az íróját is sikerült megtalálni, aztán jött a pandémia, Nicholas Cage pedig egy tavalyi Reddit kérdezz-felelek során már úgy nyilatkozott, hogy "valószínűleg" nem lesz semmi a projektből, mivel a sorozat elkészítése volt az elsődleges cél.  

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A nemzet aranya: A történelem peremén egyébként egy Jess Valenzuela (Lisette Olivera) nevű bevándorlóra összpontosít, aki egy titokzatos kincs felkutatására indul, miután tudomást szerez róla, hogy az valamilyen módon a régen elhunyt apjával is kapcsolatban áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)