Hirdetés

Érkezik a Black Mirror 7. évada, az egyik epizód egy korábbi folytatása lesz

|

Hetedik szezonjával folytatódik a Fekete tükör, több epizódot kapunk, mint legutóbb.

Hirdetés

Kevés annyira kiszámíthatatlan széria van, mint Charlie Brooker antológiasorozata. Míg az első két, eredetileg a brit Channel 4-on debütált évad 3, a második kettő pedig 6 részből áll, ezeket már később egy interaktív film, a Bandersnatch követte, majd 2019-ben egy három epizódos 5 évad következett, aztán a Covid19 lecsengése után tavaly kaptunk meg az 5 részből álló hatodik felvonást. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy az IMDB szerint a valaha volt legjobb rész a 2. évad 4. epizódja, egy karácsonyi különkiadás volt.

A Netflix ma bejelentette, hogy lesz hetedik is, újra 6 résszel, melyek egyike annak a USS Callisternek a folytatása lesz, ami négy kategóriában nyert Emmy-díjat, és BAFTA-ra, valamint Hugo díjra is jelölték.

Hirdetés

Az öt másik rész teljesen új történeteket mesél majd el. A premierre 2025-ig kell várnunk, és egyelőre az alábbi teaser az egyetlen, amit kiadtak.

A hatodik évad amennyire sokszínű volt, annyira vegyes fogadtatásban részesült. Meglátjuk, hogy sülnek majd el az újabb ötletek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)