Hirdetés

Erre a házilag készített Kylo Ren maszkra Darth Vader is büszke lenne

|

A házilag készített felszerelés nagyon sok munkába került, de láthatóan megérte. Ennyire pontos megvalósítást sehol sem találni.

Hirdetés

Mióta kiszivárogtak az első képek a Star Wars: Az ébredő erő főgonoszáról, az emberek azóta próbálják lemásolni a karaktert, több-kevesebb sikerrel. Cosplayerek egész hordája ugrott rá Kylo Ren fekete sisakjára, de ilyen pontos másolatot még nem láttunk.

Emberünk maszkja nagyban hasonlít Darth Vader sisakjához (ami nem meglepő, tekintve hogy Kylo a legnagyobb Vader fanboy, akit valaha láthattunk), így nem csoda, hogy mindenki akar egyet belőle. Ezt megoldhatod azzal, hogy veszel egyet a Hasbro vagy az Anovos kínálatából, de akár csinálhatsz is egyet magadnak, ahogy azt Toby Markham is tette.

Markham azóta dolgozik a sisakon, hogy először meglátta a Star Wars VII képeit. Igyekezett minél több fotót, és leírást összekaparni róla az interneten, hogy a lehető legpontosabb mását hozza össze Kylo maszkjának. Szerintem ez összejött.

Nektek hogy tetszik emberünk cosplaye? Láttatok már jobb Kylo Ren megvalósítást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)