Hirdetés

Erre számíthatunk a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület folytatásában

|

Még nem tudjuk, hogy lesz-e második rész, de ha elkészül, akkor egy szörny felbukkanása már biztos.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület megmelengette a kis nerd szívemet. Miután hosszú évek óta kínzom a játékosaimat a Kardpart különböző szörnyetegeivel, jó volt viszontlátni azokat a mozivásznon is. A kérdés már csak az, hogy jöhet-e folytatás, és ha igen, akkor hogyan.

Az első kérdésre egyelőre nincs válasz, de a helyzet nem túl rózsás. A film 150 millió dollárba került, és bár keresett eddig a gyártási költségen felül 50 millió dollárt, ez még nem elég a nullszaldóhoz és korántsem biztos, hogy a Paramount rászánja magát egy franchise beindítására.

Hirdetés

Ettől függetlenül a Jonathan Goldstein és John Francis Daley alkotta író- és rendezőpárosnak már vannak ötletei. Azt például nagyon jól tudják, hogy mi lesz az a szörny, ami biztosan felbukkan majd a folytatásban (a bagolymedve mellett, ami nagy közönségkedvenc volt):

"A közösségi médiában sokan emlegették a beholdereket, szóval szerintem megérdemelnek már egyet."

A beholderek (és azok variációi) először az 1975-ös Greyhawk kiegészítő kötetben bukkantak fel, majd a nagy, szemekkel kipakolt húsgolyók gyorsan a Dungeons & Dragons ikonikus szörnyeivé váltak. Ha lesz a filmnek folytatása, akkor ezek a rémségek biztosan felbukkannak majd valahol a történetben.

Ettől függetlenül a páros még nem tudja pontosan, hogy merre vinné a filmet, ha kapnának egy esélyt. Elmondásuk szerint sosem tervezték, hogy franchise-t építenek a Betyárbecsülettel, így ha a Paramount zöld utat ad, akkor majd kitalálják, hogy hogyan tovább.

"Ha leszünk ennyire szerencsések, akkor szeretném látni, ahogy szintet lépnek a srácok. Egy folytatásban már nem kell majd bemutatni őket, és gyorsabban ugorhatunk fejest a cselekmények közepébe. Imádjuk a színészeket és a karaktereket is, de persze új szereplőket és szörnyeket is bemutatnánk, ha megkapnánk a lehetőséget."

Én, a játékosaim és D&D rajongók világszerte imádkoznak most egy folytatásért. Ti szeretnétek látni egy Dungeons & Dragons filmes univerzum felépítését?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)