Hirdetés

Esküvőre készít fel a Sárkányok háza 5. részének előzetese

|

Mint az közismert, a Trónok harca világában tudják, hogy kell igazán emlékezetessé tenni egy lakodalmat.

Hirdetés

Már négy résznél tart az HBO Max Trónok harca spin-off sorozata, a Sárkányok háza, ami hamar elérte, hogy elfelejtsünk minden korábbi sérelmet. Az események pörögnek, a király állapota romlik, és a trónért folyó harc egyre kiélezettebbé válik.

Innentől némileg spoileresen folytatjuk, aki még nem látta a ma hajnalban debütált negyedik epizódot, és nem akar semmit tudni az eseményekről, térjen vissza később. 

Hirdetés

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Rhaenyra a legesélyesebb jelölt a trónra, akit Laenor Velaryonnal akarnak összeadni, hogy ennek folyományaképp mindkét család erősebbé váljon, egyúttal még kevésbé legyen kérdés, hogy ki foglalhatja el az uralkodói pozíciót. Ugyanakkor mindenki arra készül, hogy ez nem megy majd simán, és valószínűleg maga az ünneplés sem lesz zavartalan, utána meg pláne elszabadulhat a pokol.

A Sárkányok háza ötödik része jövő hétfőn kerül fel az HBO Max kínálatába. Az első évad 10 epizódból fog állni összesen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)