Hirdetés

Evangeline Lilly most értette meg igazán karakterét, a Darázst

|

A Marvel színésznője az új Hangya film forgatása során világosodott meg.

Hirdetés

Evangeline Lilly-t sokan ismerik a Lost - Eltűntek című sorozatból, A bombák földjénből, a Vasökölből vagy éppen A hobbit-trilógiából, viszont egy ideje már a Marvel rajongók kegyeit keresi. 2015 óta három alkalommal (Hangya, Hangya és Darázs, Bosszúállók: Végjáték) játszotta el Hope Van Dyne-t, azaz a Darázst, és kétszer szinkronizálta is (az Avengers: Damage Control mobiljátékban és a What If...? egyik epizódjában).

Néhány hónapja pedig negyedszerre is jelmezbe bújt az Ant-Man and the Wasp: Quantumania kedvéért, ami az előző filmekhez hasonlóan Peyton Reed rendezésében forog. 

Hirdetés

Most a színésznő a The Hollywood Reporternek adott interjújában árulta el, hogy bár már többször is életre keltette a karaktert, Hope mindig is egy furcsa rejtély volt számára, nehezebben ismerte és értette meg, mint bármely más karakterét korábban. De mikor elolvasta a Hangya 3 forgatókönyvét, volt egyfajta "heuréka!"pillanata, amikor azt mondta a rendezőnek: 

"Úristen, azt hiszem végre megértettem!"

Lilly elmondta: reméli, hogyha végeztek a forgatással és megnézi a kész filmet, látni fogja majd a különbséget, bár úgy véli, hogy ez mások számára nem fog feltűnni, mert jól blöfföl, ebből él. Ő viszont tudni fogja, és reméli, hogy megnézve azt mondhatja, jobban megfogta a karakter lényegét, mint valaha. Nos, 2023. február 17-én kiderül, hogy mi, nézők ebből mit veszünk észre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)