Hirdetés

Ewan McGregor újra Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik egy Star Wars sorozat kedvéért

|

A jelek szerint a Solo bukása után a Disney letett az Obi-Wan filmről, és inkább sorozat formájában dolgozza fel a legendás Jedi lovag történetét.

Hirdetés

Ha a 2000-es években megjelenő, sokak által kárhoztatott, midikloriánokkal tarkított előzménytrilógiának volt üde színfoltja, akkor az kétségtelenül Obi-Wan Kenobi volt. Ewan McGregor láthatóan szívét lelkét beleadta, hogy a színészóriás Alec Guiness nyomdokaiba lépjen a bölcs Jedi mester fiatalabb verziójának megformálásában, mondhatjuk, hogy sikerrel.

Hirdetés

Variety értesülései szerint a skót színész a Trainspotting 2 után egy újabb ikonikus szerepéhez térhet vissza, igaz nem a mozivásznon, hanem egy sorozatban, mely a Disney streaming szolgáltatásában indul majd.  Azt már eddig is tudtuk, hogy a Disney+ két Star Wars sorozatnak is otthont ad, a jelek szerint egy újabb a messzi-messzi galaxisban játszódó széria színesítheti a repertoárt.

Régebben érkeztek hírek arról, hogy Obi-Wan Kenobi története egy mozifilm formájában bővül, a Solo bukása után viszont úgy tűnik, hogy a stúdió letett erről a tervről. A Disney egyelőre még semmit nem árult el a sorozatról, de előfordulhat, hogy a jövőhéten megrendezésre kerülő D23 konferencián csöpögtetnek némi információt Kenobi mester kalandjairól.

Ti örültök, hogy Ewan McGregor visszatér Obi-Wan szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)