Hirdetés

Ewan McGregor szerint a Disney-t érdemes zargatni, ha szeretnénk, hogy ő újra Obi-Wan legyen

|

Ewan McGregor láthatóan nyitott lenne az Obi-Wan sorozat folytatására, de úgy néz ki, hogy a Disney inkább továbblépne.

Hirdetés

Sok évig tanakodott a Disney azon, hogyan lehetne visszahozni Obi-Want. Eredetileg egy film készült volna, de a Disney+ és a sorozatos formátum sikerét látva inkább egy minisorozat született meg.

Az eredmény a 2022-ben debütált Obi-Wan Kenobi volt, ami 6 epizódban, 4 órában mesélte el az egykori Jedi mester száműzetésének egyik fontos időszakát. A történet egészen érdekes lezárást kapott, és bár a nézők véleménye megoszlott a minőséggel kapcsolatban, az első évad alapvetően pozitív fogadtatásban részesült.

Hirdetés

A kérdés persze ilyenkor mindig az, hogy jöhet-e folytatás, és ugyan az nem világos, hogy a sztori szempontjából mennyi lehetőség lenne erre, Ewan McGregor láthatóan nem mondott le a dologról. Obi-Wan megformálója az orlandói MegaConon mesélt a Kenobi első évada elkészítésének körülményeiről, és hozzátette, hogy szerinte még bőven van mit mesélni a mester száműzetéséről.

"Eredetileg film lett volna, de igazából örülök, hogy ez vált belőle. Hosszabb sztori lett, és így kielégítőbb lezárást kapott. Több időt kaptunk az építkezésre. Én csak azt remélem, hogy csinálnak majd egy folytatást is. Írhatnánk a Disneynek? Mondjatok nekik annyit, hogy |kedves Disney, kérnénk még egy kicsit több Obi-Wan Kenobit«."

McGregor egyébként a múlt hónapban is nyilatkozott a sorozat kapcsán a Varietynek, és akkor még nem voltak tárgyalások a folytatásról. Nem úgy tűnik, mintha a Disney nagyon szeretné továbbmesélni Obi-Wan történetét, de majd meglátjuk, hogy a rajongói lelkesedésre mit reagálnak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)