Hirdetés

Ewan McGregor szívesen elkészítené az Obi-Wan Kenobi második évadát is

|

Egyelőre semmi sincs tervbe véve a Disney-nél, de a színész visszatérne Kenobiként.

Hirdetés

Május 27-én indul el a Disney+-on az egyik közkedvelt karakter, Obi-Wan Kenobi saját sorozata, amely a Star Wars: A Sith-ek bosszúja után tíz évvel veszi fel a fonalat, a mesternek pedig ezúttal az inkvizítorokkal is meggyűlik majd a baja. Ők azok az erőhasználók, akiket maga Darth Vader képzett ki, hogy levadásszák a 66-os parancs túlélőit. Korábban minden fontos információt összeszedtünk Obi-Wan Kenobiról, amit csak lehetett (videós formában is fogyasztható), viszont a Jedit megformáló Ewan McGregor azóta beszélt egy lehetséges második évadról is. 

Hirdetés

A Disney egyelőre limitált sorozatként kezeli a tartalmat, ami azt is jelentheti, hogy akár sosem valósulhat meg egy következő évad, ugyanakkor McGregor az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva elárulta, hogy ő nyitott bármire, amit hoz számára a jövő: 

"Egyszeri, limitált sorozatnak készült. És bizonyos értelemben azt teszi, amit szerettem volna, hogy áthidalja a történetet a 3. epizód és a 4. epizód között, és közelebb visz Alec Guinness Obi-Wanjához az Egy új reményben. Hogy szeretnék-e még egyet csinálni? Igen, szeretnék. Nagyon jól éreztem magam a munka során Debbel [Deborah Chow, a rendező], és a színészekkel, nagyon jó volt együtt dolgozni velük, a stáb pedig... el sem tudom mondani. Annyira csodálatos volt ezen dolgozni. Alig vártam, hogy minden nap munkába álljak, és egy ilyen hosszú forgatáson, mint ez, ez már valami. Egészen a végéig imádtam az élményt."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

De a készítők már óvatosabban, visszafogottabban beszélnek a dologról. A sorozat írója, Joby Harold szerint alapvetően mindig úgy tekintenek az ilyen történetekre, mint egy teljes sztorira, aminek van eleje, közepe és vége, amit Chow mondatai is megerősítettek. A rendező szerint mindenképpen limitált sorozatnak tervezik, és eleve így is közelítették meg, megismételve Harold szavait. 

Ti szívesen látnátok még egy évadot vagy távolodjunk már inkább el az eddig ismert karakterektől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)