Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk magyar szinkronnal a Shazam! - Az istenek haragja új előzetesét!

|

Billy Batson és fogadott családja Atlas lányaival csap össze, akik egy sárkányt is rászabadítanak a világra.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy hónap múlva, március 16-án folytatódik az Asher Angel és Zachary Levi által megformált Billy Batson, azaz Shazam története, aki nemezisével, Black Adammel továbbra sem csaphat össze a filmvásznon. Helyette Atlas lányaival, Hesperával (Helen Mirren), Calypsóval (Lucy Liu), valamint Antheával (Rachel Zegler) gyűlik meg a baja, bár utóbbi a jelek szerint nem osztozik nővérei pusztításvágyában.

Mindenesetre Billyre és fogadott családjára, akik a nevelőszülőket leszámítva szintén részesülhetnek Shazam hatalmából - hogy aztán tini létükre felnőtt testben szuperhősködjenek, azaz megvalósítsák minden gyermek álmát -, minden korábbinál nagyobb veszély les. És persze ha valahogy át is vészelik a kalandot, egyáltalán nem biztos, hogy a későbbiekben találkozunk még velük.

Hirdetés

James Gunn egyelőre nem zárkózott el az elől, hogy Zachary Levinek, és ezáltal Shazamnak is helyet szorítson a megreformált DCU-ban, de alighanem sok múlik majd a film fogadtatásán, és az sem lenne baj, ha Levi tartózkodna a megosztó közösségi médiás megnyilvánulásoktól.

Ti megnézitek majd a David F. Sandberg rendezte Shazam! - Az istenek haragját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)