Hirdetés

Extrém jelmezt villantott Chris Hemsworth a Thor: Love and Thunder első fotóin

|

Befutottak a Thor: Love and Thunder elfő forgatási képei, ezeken pedig Thor új hacukája is látható. Valószínűleg nem erre számítottatok.

Hirdetés

Elkezdődött a Thor: Love and Thunder forgatása, és ahogy ez lenni szokott, természetesen ezzel párhuzamosan a lesifotósok is akcióba lendültek. Elkészült tehát pár forgatási kép, ezek közül pedig számunkra most az alábbi a legérdekesebb, mivel ezen  teljes pompájában látható Chris Hemsworth, vagyis Thor új szerkója. 

Rendhagyó öltözékről van szó, ilyenben nem gyakran látjátok a mennydörgések istenét, annyi bizonyos. 

Hirdetés

Űrlord (Chris Pratt) társaságában ugyanis társaságában ugyanis Thor (aki ismét rendbe szedte magát a Bosszúállók: Végjáték óta) egy sima farmernadrágban, egy mintás fehér trikóban, illetve egy '80-as éveket idéző vörös-fekete, szegecsekkel tarkított ujjatlan bőrdzsekiben feszít. A többi képen egyébként feltűnik Kraglin (Sean Gunn) és Nebula (Karen Gillan) is, szóval a jelek szerint nem maradnak ki a buliból a Galaxis Őrzői sem.

Számunkra viszont most Thor új szerelése a fontos. Nektek tetszik ez az irány, bejön a '80-as évek vibe-ja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)