Hirdetés

Ez a három Marvel és két Star Wars sorozat érkezik a Disney+-ra 2024-ben

|

Jövőre is ad majd okot a Disney+ a Marvel- és Star Wars-fanoknak az előfizetésre.

Hirdetés

Miközben 2024 egyetlen, a Marvel Filmes Univerzumhoz tartozó filmje a Deadpool 3 lesz (cserébe 2025-ben négyet is kapunk), sorozatokkal kívánja garantálni a Disney, hogy ne maradjunk új MCU-s tartalmak nélkül.

Most egy kis lassulás következik, miután 2021-ben és 2022-ben is öt Disney+-os Marvel tartalmat adtak ki, 2023-ban pedig hármat (Titkos invázió, Loki 2. évad, és a december 22-én érkező Mi lenne, ha...? 2. évad), de idén filmből több jutott, mint jövőre fog.

Hirdetés

Jelenlegi tervek szerint (amit még bármi keresztülhúzhat) 2024 januárjában érkezik a Sólyomszem spin-offja, az Echo, majd valamikor az év vége felé az Agatha: Darkhold Diaries, és nem meghatározott időpontban a nem MCU-s, az X-Men: The Animated Seriest folytató X-Men '97. Az Ironheart, Ryan Coogler Wakanda-sorozata, valamint a Daredevil: Born Again nem szerepel a menetrendben, így azok könnyen csúszhatnak 2025-re.

A Deadpool 3-at, ha minden jól megy, 2024. július 25-étől láthatjuk majd a hazai mozikban.

Ami a Star Wars frontot illeti, a Star Wars: Skeleton Crew, illetve a The Acolyte szerepelnek a menetrendben, az Andor 2. évada még nem - ennek valószínűleg bekavartak a sztrájkok. A Mandalóri 4. évada ugyancsak késhet, 2025-re várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)