Hirdetés

Ez a karakter lehet a főgonosz a Mortal Kombat film folytatásában

|

A Mortal Kombat rajongók jól ismerik őt.

Hirdetés

A már több mint harminc éve elrajtolt Mortal Kombat széria rajongói két projekt miatt is nagyon izgatottak lehetnek: egyrészt a Mortal Kombat 12 már idén megjelenhet a NetherRealm Studios fejlesztésében, másrészt Jeremy Slater (Az Esernyő Akadémia, Holdlovag) már írja a 2021-es film folytatását, amelynek rendezője, Simon McQuoid visszatér a második részre is. 

A Mortal Kombat 2-ről egyelőre nem sokat lehetett hallani a stáb összetételén és Johnny Cage behozásának lehetőségén kívül, viszont a legújabb jelentés azt is tudni véli, hogy ki lesz a sztori antagonistája: nem más, mint Shao Kahn.

Hirdetés

A That Hashtag Show számolt be róla, hogy forrásaik szerint a folytatásban több új karakter is helyet kap majd: Baraka, Shao Khan, Sindel és Quan Chi, de a rajongók számíthatnak Kitana felbukkanására is. Arról nem érkezett információ, hogy miről fog szólni a történet, vagy hogy mely színészek alakíthatják őket, de azért némi leírás igen (vigyázat, spoilereket tartalmazhatnak!): 

  • Shao Kahn esetében egy 30-50-es korosztályba tartozó, bármilyen etnikumba tartozó színészt keresnek, lehet ázsiai, fekete, latin-amerikai, közel-keleti, indián vagy más. Magas, izmos és nagydarab, az Outerworld császára, aki megöli Jerrod Királyt, elfoglalja a trónját, királynőjét, Sindelt pedig élőhalott szolgává változtatja. 
  • Barakához egy 30 és 50 év közötti, termetes és erős férfit castingolnak, akinek pengeéles fogai vannak. A hadúr kezdetben Johnny Cage ellensége, de aztán csatlakozik hozzá, miután lenyűgözte a harcmodora. Félelmetes külseje megtévesztő, nemes személyiség, de félelmetes. 
  • Kitana Edenia főhercegnője, egy fiatal lány, aki tele van dühvel amiatt, hogy Kahn megölte az apját és szolgasorba taszította az anyját.
  • Quan Chi, a Netherrealm sötét mágiáról és nekromanciáról ismert démona is benne lesz a filmben, aki sápadt, tetoválásokkal teli és kopasz, félelmetes harcos. 

A THS úgy tudja, hogy a forgatás júniusban fog elrajtolni, addig talán leleplezik a szereplőgárdát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)