Hirdetés

Ez a Star Wars moziterem minden filmrajongó álma

|

Floridában egy kincs rejtőzik, ami nem attól értékes, hogy egy 15 milliós palota része.

Hirdetés

Valószínűleg egyikünk sem vetne meg egy 15 millió dollárt érő amerikai villát, de a beltér méreténél és a medencénél is izgalmasabb az épületben rejlő, Star Wars tematikájú moziterem.

Az otthoni vetítőszoba belsejét az Ezeréves Sólyom mintájára alakították ki. Gyakorlatilag tökéletesen megvalósították a pilótafülkét, csak raktak bele pár extrát a kényelem kedvéért.

Hirdetés

Mindenfelé Star Wars sisakok és figurák álldogálnak a teremben, a falakon pedig a Halálcsillag elleni csata jeleneteit láthatjuk az "ablakokon" kinézve. Az egész olyan elképesztő hangulatot áraszt, hogy még a Disney hotelépítőinek is lenne mit tanulniuk belőle.

Képzeljetek el egy hétvégét, amikor itt nézitek végig az összes filmet, aztán a Sólyom fülkéjében ülve beugrotok gyorsan egy Star Wars Battlefront II meccsbe. Soha ki sem jönnénk innen.

Maga a villa egyébként 998 négyzetméteres, van benne hét hálószoba, kilenc és fél fürdőszoba, egy egyedi Swarovski kristálycsillár, és négy garázs, amiből háromban akár két autó is tárolható. 2019-ben épült, és a Walt Disney World birtokán helyezkedik el Golden Oakban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)