Hirdetés

Ez a The Boys emoji még a Twitternek is sok volt, nem engedélyezték a használatát

|

A Twitter nem engedélyezte az egyedi The Boys emoji használatát, de a készítők azért így is megmutatták nekünk, mit találtak ki.

Hirdetés

Bizonyára nektek is feltűnt már (persze csak akkor, ha ti is használjátok a platformot), hogy bizonyos hashtagek után automatikusan egyedi empojikat pakol a Twitter. Ilyen például a #StrangerThings és a #ObiWan is. Az Amazon Prime Videón futó The Boys harmadik évada kapcsán is lett volna egy ötlete a készítőknek, de nem sikerült mindezt átverni a Twitter döntéshozóin.

Egészen pontosan a #Herogasm hashtaget akarták feldobni, ami végül egy egészen hétköznapinak mondható, szuperhősös emojit kapott.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint azonban az alábbi bejegyzésben is látható köpenyes padlizsánnak kellett volna a #Herogasm mögött ágaskodnia... akarom mondani díszelegnie. 

A Herogasm ismerős lehet a The Boys képregények olvasóinak, de a sorozat kapcsán is jó előre bepromózták azt, hogy nem marad ki sztoriból ez a történetszál. A Herogasm gyakorlatilag egy világtól elzárt szigeten zajló orgia, amin szuperhősök vesznek részt. Ezen információ ismeretében talán érthető is, mit akar szimbolizálni a lila padlizsán. 

A The Boys legújabb része pénteken kerül fel a Prime Video kínálatába, elvileg ebben láthatjuk majd a Herogasmot is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)