Hirdetés

Ez a valódi oka, hogy a Star Wars rohamosztagosai mindig mellélőnek

|

Nem egyszerűen bénák, ennél sokkal nyilvánvalóbb, miért képtelenek bárkit is eltalálni.

Hirdetés

A rohamosztagosok a Birodalom bátor katonái, akik az uralkodó parancsára bármire hajlandóak. De hogyan erősödött meg ennyire a Birodalom, ha a katonák képtelenek bármit is eltalálni?

Hirdetés

A magyarázat egyszerű: a rohamosztagosok nem egyszerűen bénák (Obi-Wan egyszer hivatkozik is a pontosságukra), hiszen tudjuk, hogyan végzik az inkompetens tagok Darth Vader irányítása alatt, ráadásul a kánonnak számító 'From a certain point of view' című gyűjteményből az is kiderül, hogy a fizetésüket a lövéseik pontosságához igazították a seregben. A válasz nyilvánvalóan az Erőben keresendő: ha az Erő képes arra, hogy a lázadók kezét vezesse, és egyébként lehetetlennek számító lövéseket hajtsanak végre tökéletes pontossággal, akkor nyilván arra is képes, hogy eltérítsen néhány lövedéket, amelyek a lázadás szempontjából fontos alakok felé tartanak.

Persze ha így haladunk tovább, néhány év múlva lehet már az lesz a hivatalos indok a kánon szerint, hogy nem nyitottak elég loot boxot, ezért sokkal erősebbek a lázadók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)