Hirdetés

Ez a youtuber pizzaevési rekordot állított fel Gordon Ramsay éttermében

|

BeardMeatsFood gyomorforgatóan sok pizzát tolt be a világhírű szakács korlátlan fogyasztású pizzériájában, ezzel minden korábbi rekordot megdöntve.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a saját étkezési szokásaimat nem bélyegezném "egészségtudatos" jelzővel, és megreccsen alattam bármelyik szimpla műanyag kerti szék, sosem bírtam az evőversenyeket, a zabálós rekordkísérleteket, mert elképesztő pazarlásnak tartom, amikor egy ember tolja erővel magába azt, amivel egy tucat másik lakhatna jól. Nem akarok ebből elvi kérdést csinálni, de nekem személy szerint nem hatalmas teljesítmény, ha valaki sokat bír enni.

Ezzel együtt van ez a jelenség, és táptalaja is akad, például Gordon Ramsay Street Kitchen éttermi látogatói annyi pizzát ehetnek, amennyit csak a gyomruk enged, hogy megdöntsék a két óra alatt a legtöbb szeletet tartalmazó rekordot, amit aztán büszkén tesz ki a kajálda is saját falára, és ezért mindössze 17 fontot kell csak fizetni.

Hirdetés

Adam Moran, aki "BeardMeatsFood" néven ismert angol versenyevő és YouTuber gyakran oszt meg videókat, amelyekben az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és Kanada különböző éttermeibe utazik, ahol megpróbálja legyőzni az ott kínált étkezési kihívásokat. Most éppen Ramsay éttermébe látogatott, ahol

összesen 48 (!) szelet pizzát kényszerített magába, ezzel sikerült megdöntenie a korábbi - szintén nem kevés - 38 szeletes rekordot.

Ha titeket jobban megmozgat bármilyen nagy zabálás, akkor videón követhetitek a sikeres rekordkísérletet:

BeardMeatsFood csatornáján számtalan hasonló videót találhattok még, ízlés szerint fogyaszthatóak, nekem már ez megfekszi a gyomrom.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)