Hirdetés

Ez az egyetlen Marvel film, amire büszke lehet most a Disney

|

Igaz, ebből már nem lesz nekik több, de legalább még egy utolsó alkalom jutott nekik arra, hogy lubickoljanak az MCU sikerben.

Hirdetés

Lássuk be, nem igazán jutott most igazi kasszasiker az MCU háza táján a Disney-nek, az emberek kezdenek belefáradni a futószalagon gyártott szuperhősös filmekbe, ahol manapság már a látványra sem fordítanak annyi erőforrást (nyilván pénzügyi okok, és a streamingre gyártott töménytelen mennyiségű tartalom okán), mint korábban, így nem marad sok minden, ami ellensúlyozná a kidolgozatlan karakterek, súlytalan nemezisek, és a logikátlan forgatókönyvek fájdalmát. Ez persze személyes vélemény, szabadon lehet bármit gondolni, az viszont tény, hogy a Marvel filmek jelentős rész az utóbbi időben alulteljesít pénzügyileg, és a gazdaságot jelenleg nem a kommentek, hanem a pénz működteti, bármilyen meglepő is ez.

Üde színfolt a szégyenmenetben James Gunn munkássága, aki nem csak a mi vajszívű Csirkénket tudta megnyerni (olvassátok el kritikáját itt), hanem a kasszáknál is jól teljesített. Nagyon érzi a félig komolyan vett szuperhős zsánert, bizonyította ezt már a DC univerzumban is (nem véletlen, hogy most éppen oda tart rendet tenni), és hiánya különösen fájhat majd a Marvelnek, amikor látják, hogy a Disney+-on is milyen szép eredményt ért el.

Hirdetés

A galaxis őrzői: 3. rész ugyanis rögtön az első helyre ugrott fel a filmes streamingtartalmak között, ami a több mint három hónapos mozis karrier után nem elhanyagolható eredmény. A Nielsen szerint az augusztus 2-án a Disney+-ra felkerült kaland a premier hetében azonnal aranyérmes lett, 1625 millió (!) percet töltöttek vele a nézők Amerikában.

Azt még nem tudni, hogyan folytatódik majd a nagyot változott csapat kalandja, de Baby Groot még jut nekünk a Disney+ kínálatában, hamarosan jön a második évad, aminek már meg is nézhetitek előzetesét ide kattintva.

Nektek hogy tetszett A galaxis őrzői: 3. rész?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)