Hirdetés

Ez lehet a következő X-Men film története?

|

Bár még az X-Men: Apokalipszis sem került a mozikba, már most a következő mutánsos film sztoriján agyalnak a készítők. A jelek szerint a képregényrajongók számára ismerős történetet kapunk majd.

Hirdetés

Még egy hónapot várnunk kell, hogy megnézhessük a fiatal X-Men csapat és Apokalipszis gigászinak ígérkező összecsapását, de az X-Men mozik mögött álló kreatív elmék már azon törik a fejükét, hogy mi legyen a sorozat következő epizódjának fő történetszála. A legfrissebb hírek szerint a producerek jelenleg a The Dark Phoenix Saga című klasszikust fontolgatják.

A The Dark Phoenix Saga az egyik leghíresebb X-Men történet, mely 1980-ban jelent meg a The X-Men képregénysorozat 129.-138. számaiban. A Jean Grey sötét énjét a középpontba állító sztori egy igazi kozmikus történet, ahol többek között a Shi'Ar Birodalom is feltűnik. Legutóbb az X-Men: Az ellenállás vége nyúlt hozzá a Főnix történetszálhoz, de az csak nagyon apró elemeket emelt át az eredeti képregényekből, az űrbéli kalandokból például egy percet sem kaptunk. A rajongók finoman szólva nem is voltak elragadtatva a filmtől, melyet a legtöbb X-Men mozitól eltérően nem Bryan Singer rendezett.

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 19-én kerül a magyar mozikba. A filmben már egy új, fiatal Jean Grey szerepel. Ha igaznak bizonyulnak a fenti híresztelések, akkor valószínűleg ő lesz a főhősnője a legújabb X-Men mozinak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)