Hirdetés

Ez történik, ha felhívod a Fallout sorozatban szereplő telefonszámot

|

Érdekes, ám cseppet sem kellemes easter eggre lettek figyelmesek a nézők.

Hirdetés

Már a premier előtt hatalmas figyelem és várakozás övezte a Fallout sorozatot, így nem meglepő, hogy a múlt heti bemutató óta még a csapból is a Bethesda játékainak világát kibővítő produkció folyik. Természetesen az easter eggek sem maradhattak ki a sorozatból, amik között most egy igazán különleges kikacsintásra lettek figyelmesek a rajongók.

Egészen pontosan a hatodik részről van szó, amiben szerepelt egy telefonszám, méghozzá a Galaxy News Vault-Tech reklámjában, ahol a műsorvezető, Cooper Howard (Walton Goggins) éppen a rezidenciák előnyeit ismertette. A reklám végén, a képernyő alján jelent meg a 213-25-VAULT, azaz a 213-258-2858-as telefonszám, amit rögtön megcsörgetett egy-két kíváncsiskodó néző.

Hirdetés

Mint kiderült, a vonal valóban él: másik végén - néhány másodperc erejéig - csöppet sem bizakodásra okot adó sikolyokat lehet hallani, mielőtt automatikusan véget ér a hívás.

Önmagában ez nem tűnik hatalmas megfejtésnek, viszont a sorozat kontextusában már más a helyzet. Okkal feltételezhetjük, hogy a dolgok végül nem a terv szerint alakultak a korábban bemutatott Vaultban, de hogy ki lehetett a vonal másik végén és mi okozhatta a galibát, arról mi is csak találgatni tudnánk.

Bár a telefonszámot Magyarországról is fel lehet hívni, inkább azt javasolnánk, hogy csekkoljátok le itt, mi hallatszik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)