Hirdetés

Ezek a magyarok kedvenc dalai

|

Érdekes kimutatást közölt az NMHH a hazai zenehallgatási szokásokról.

Hirdetés

A 2010-ben létrehozott Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a médiáért felelős önálló szabályozó szervként tevékenykedik, amely ebben a hatáskörében ismeretterjesztő anyagokat is készít, nemrég például a GameStarral együttműködésben a szülők felvilágosítására videojátékokkal kapcsolatos tudnivalókról.

Az NMHH a napokban egy másik érdekes dokumentumot is nyilvánosságra hozott, amelyben a 2022-es hallgatottsági adatok alapján állították fel a magyarok kedvenc dalainak toplistáját.

Hirdetés

A jelentés a Spotify streaming platform és a YouTube videómegosztó adatait veszi figyelembe. Ezek alapján a következőként alakultak a hazai közönség kedvenc dalainak népszerűségi listái a tavalyi év során.

Spotify  

YouTube

Akit részletesebben is érdekel a kimutatás, az ide kattintva PDF formátumban olvashatja, és egyebek mellett a kifejezetten magyar, vagy kizárólag külföldi dalok hazai toplistáját is megtalálja benne. Ha pedig teljes képet szeretnénk kapni, érdemes elővenni a hírközlési hatóság májusi jelentését is, amelyben a Magyarországon elérhető rádiókkal kapcsolatos adatokat mutatta be az NMHH. Ez alapján az alábbi dalok pörögtek a legtöbbször a piros-fehér-zöld éterben:

  1. ValMar & Szikora Robi - Úristen       
  2. Rácz Gergő & Orsovai Reni - Mostantól    
  3. Lotfi Begi & Burai - Háborgó Mélység 2      
  4. Follow The Flow - Maradok Távol    
  5. Wellhello - Rakpart   
  6. Halott Pénz & Dzsúdló - Mielőtt Megismertelek    
  7. Zagar & Underground Divas - Wings Of Love        
  8. Follow The Flow - Anyám Mondta 
  9. Heincz Gábor Biga - Learning To Let Go       
  10. Király Linda - Can't Let Go1. Azahriah, DESH - Pullup

Neked vannak kedvenceid a fenti listákon?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)