Hirdetés

Ezek a színésznők formálhatják meg Supergirlt James Gunn DCU-jában

|

Egyből három név is felmerült a szereppel kapcsolatban.

Hirdetés

Az Aquaman és az elveszett királysággal búcsút inthettünk a 2023-ban kiábrándítóan teljesítő DCEU-nak, így innentől a James Gunn - Peter Safran páros következik, akik alapjaiban gondolják majd újra a filmes univerzumot. Ennek első üdvöskéjeként egyébként a jelen állás szerint 2025-ben érkező Superman: Legacy szolgál majd, amiben a Henry Cavillt váltó új címszereplő is bemutatkozik. De persze szépen csendben formálódik a többi produkció is a háttérben, így most éppen a Supergirl filmről kaptunk izgalmas híreket.

A Deadline értesülési szerint ugyanis a DC hamarosan egy sor próbafelvételt tervez a címszereplőt potenciálisan megformáló jelöltekkel. A hírek alapján egészen pontosan három név szerepel a listán: Milly Alcock, Emilia Jones és Meg Donnelly.

Hirdetés

Milly Alcock

Az ausztrál színésznő, Milly Alcock a legtöbbeknek talán a Sárkányok háza sorozatból lehet ismerős, ahol Rhaenyra Targaryen szerepében láthattuk, de feltűnt még olyan nagyobb produkciókban is, mint például az Esthajnal, a Reckoning vagy éppen az Upright.

Emilia Jones

A másik potenciális jelölt Emilia Jones, akit a 2021-es, több Oscar-díjat is bezsebelő CODA-ban láthattuk, mint Ruby Rossi, amiért egyébként a legjobb női főszereplő kategóriában egy BAFTA-jelölést is a magáénak tudhat. Jones emellett feltűnt még a meglehetősen pozitív fogadtatású, ám mostanra már lefutott Netflixes Locke & Key - Kulcs a zárját című sorozatban is, ahol Kinsey Locke karakterét formálta meg.

Meg Donnelly

Végül, de nem utolsósorban itt van még nekünk Meg Donnelly is, aki számára egyáltalán nem ismeretlen a DC-s képregények világa. Több animációs filmben is megszólaltatta már Supergirlt, többek között a Szuperhősök Légiójában és a frissen bemutatott Justice League - Crisis on Infinite Earths első felvonásában is, szóval bőven ideális lehet ő is a szerepre.

Az értesülések szerint egyelőre még csak egy cameo megjelenéshez keresik az ideális színészt, de mivel a Supergirl: Woman of Tomorrow révén érkezik majd egy önálló, Supergirlre fokuszáló film is, így nagy valószínűséggel hosszú távra terveznek majd a jelölttel.

Szerintetek ki lenne a legjobb választás?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)