Hirdetés

Ezeket a sorozatokat kár volt folytatni

|

Mindenki jobban járt volna, ha a videóban szereplő szériák nem kapnak második évadot.

Hirdetés

Az, hogy egy tévésorozat első évada hatalmas közönségsiker lesz, egyáltalán nem jelenti, hogy az alkotókban van elég kreatív energia, ötlet és kraft, hogy ugyanezen a színvonalon tudják később szállítani a folytatást, vagy folytatásokat is. És bizony előfordul, hogy a második évadot nézve azt érzi az ember, egyenesen bőn volt nem elengedni a remek első etap végén az egész széria kezét.

Az alábbi videóban pontosan ilyen tévésorozatokat gyűjtöttünk össze, vagyis olyan szériákat, amik szerint egészen kiváló első évadokkal nyitottak anno, a második felvonás azonban hatalmas visszaesést hozott magával. 

Hirdetés

Ti mely sorozatokkal bővítenétek esetleg még a mi listánkat? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)