Hirdetés

Ezeket a sorozatokat nézi most mindenki a Netflixen

|

Az élőszereplős One Piece továbbra is nagyon pörög a streamingplatformon, de elég volt ez az első helyhez? A legújabb statisztikákból kiderül.

Hirdetés

A One Piece atyjának, Eiichiro Oda felügyeletével készült élőszereplős változat Monkey D. Luffy történetéből, vagy legalábbis annak elejéről, amely végre meg tudta törni az animék adaptálásának átkát, és egyszerre tudott új közönséget bevonzani, valamint tisztelettel viszonyulni az alapanyag felé. A sorozatért felelős gyártócég elnöke elmondta, hogy bizakodóak a sikert látva, és minden készen áll a második szezonhoz, csak a sztrájk befejezésére, illetve a Netflix zöld lámpájára várnak. 

Nos, nemrég a vállalat hivatalosan is berendelte a One Piece 2. évadát és a jelentések szerint a sztrájk is hamarosan véget érhet, szóval minden adott lehet a folytatás elkészítéséhez. A Netflix nem véletlenül bólintott rá a dologra: a szeptember 11. és 17. közötti időszakot monitorozó, globális, angol nyelvű sorozatokat felvonultató toplistán az élőszereplős One Piece széria az első helyet csípte el, immáron harmadik hete egyhuzamban. A nézettséget úgy határozzák meg, hogy a megtekintett órák számát elosztják a teljes játékidővel, az így kapott értéket pedig kerekítik.

Hirdetés

Ezek alapján az jött ki, hogy Luffy kalandja 10 milliós nézettséget generált az említett időintervallumban, viszont nem sokkal maradt el tőle egy régóta futó romantikus drámasorozat, a 2019-ben indult Virgin River, amely már az ötödik évadával tért vissza. A harmadik helyen lévő minisorozatot, a Ki az az Erin Carter?-t viszont fele ennyien se nézték. Íme a teljes lista: 

  1. One Piece 1. évad - 10 milliós nézettség
  2. Virgin River 5. évad - 9,6 milliós nézettség
  3. Ki az az Erin Carter? - 3,8 milliós nézettség
  4. Nagykutya 3. évad - 3,7 milliós nézettség
  5. Kaliforniai ingatlanosok: Orange County 2. évad - 2,7 milliós nézettség
  6. A kémek világa 1. évad - 2,6 milliós nézettség
  7. Egy pörgős nyár 2. évad - 2,1 milliós nézettség
  8. Sminkmesterek versenye 5. évad - 2,1 milliós nézettség
  9. Élet a világ legkeményebb börtöneiben 7. évad - 1,8 milliós nézettség
  10. Csúcsragadozók harca 1. évad - 1,7 milliós nézettség

Ti melyiket láttátok vagy nézitek a fentiek közül?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)