Hirdetés

Ezeket a tartalmakat szállítja májusban az RTL+

|

Többek között Boris Johnson első miniszterelnöki hónapjait is láthatjuk Kenneth Branagh közreműködésével.

Hirdetés

A nagyobb streaming szolgáltatók már kiterítették a kártyájukat, tudjuk, hogy milyen tartalmakkal készülnek májusra: az HBO Max többek között 4K-s Harry Potter szériával, az Ahol a folyami rákok énekelnek című bestseller-adaptációval és Woody Harrelson minisorozatával erősít; a Disney+ sok más mellett Ed Sheeran szériájával és Star Wars sorozatokkal újít; a SkyShowtime felhozatala a Végzetes vonzerő remake-jével, a Grease-előzmény új részeivel és a Hang nélküllel bővül. 

De nem feledkezhetünk meg az RTL Magyarország saját streaming platformjáról, az RTL+-ról sem, amelyre áprilisban egy csomó magyar film érkezett, és ebben a hónapban sem marad érintetlenül. 

Hirdetés

A brit sitcom, az egy különc informatikus csapatra fókuszáló Kockafejek (IT Crowd) már nézhető is a szolgáltatásson keresztül, az összes évad felkerült. Szintén elérhetővé vált a hatrészes Purgatórium című dokumentumfilm-sorozat, ami a harmadik világban raboskodó magyarok életét és történeteit mutatja be (felkerül belőle egy egész estés film is május 17-én).

Május 10-én csatlakozik a négy epizódot felvonultató thriller sorozat, a Pokoli nyaralás, amely Louise Doughty bestseller-író első tévésorozata és egy paradicsomi sziget változik benne pokollá, amikor a nyaralókat fegyveresek fenyegetik. Május 10-től kezdődően több héten keresztül felkerülnek fontos témákat boncolgató nemzetközi dokumentumfilmek is, például a Szíria - nők a háborúban, az Ösztöndíjjal Gázában és a Kína: Az ujgurok tragédiája. 

Május 24-én érkezik az Ez Anglia névre keresztelt hat epizódos drámasorozat, amely Kenneth Branagh főszereplésével mutatja be Boris Johnson első zűrzavaros hónapjait miniszterelnökként, miközben a koronavírus-járvány első hulláma is érezteti a hatását. Május 31-től pedig a Szólíts Fitznek! című amerikai dramedy mind a négy évadát nézhetik az előfizetők, amely egy a lelkiismeretével harcoló autókereskedőről szól, aki mindenkit kihasznál (Jason Priestley). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)