Hirdetés

Ezekkel a tartalmakkal szolgál júniusban az RTL+

|

Többek között Cara Delevingne, Gillian Anderson, Jamie Dornan és Dan Brown szállítják a kikapcsolódást az előfizetőknek.

Hirdetés

Megkezdődött a nyár, amelynek köszönhetően olyan filmeket nézhetünk moziban csak ebben a hónapban, mint a Pókember: A Pókverzumon át, a Transformers: A fenevadak kora, az Asteroid City, az Elemi, a Flash: A Villám, a Sisu, valamint az Indiana Jones és a sors tárcsája.

Igyekeznek a streamingszolgáltatók is lépést tartani a mozis kínálattal. A Disney+ olyan tartalmakkal készül, mint az Avatar: A víz útja, a Titkos invázió sorozat és a Stan Lee-ről szóló dokumentumfilm; az HBO Max sok más mellett Bob Odenkirk új szériájával (Lucky Hank), Robert Downey Jr. autós műsorával és a Magic Mike utolsó táncával erősít; a SkyShowtime a Star Trek: Különös új világok második évadával, illetve a Beugró a paradicsomba és A Halloween véget ér filmekkel újít. 

Hirdetés

Mindeközben a magyar RTL+ streaming szolgáltatón is lesz mit nézni. A Szexbolygó - Kalandozások Cara Delevingne-nel című hétrészes dokumentumfilmsorozat például már nézhető is, amiben az ismert modell és színésznő a szexuális identitás kérdéseire keres választ. Ezt június 14-én a Dan Brown regényei alapján készült tízepizódos széria, az Elveszett szimbólumok követi, amelyben a fiatal Robert Langdont (Ashley Zukerman) követhetjük figyelemmel, amint halálos rejtvényeket old meg. A június 21-én felkerülő Ghislaine Maxwell - A bűntárs című sorozat már Jeffrey Epstein bűntársáról és egyben szeretőjéről szól, feltárva a kapcsolatukat. 

Június 22-től azoknak lesz érdemes figyelniük, akiknek fontos a környezetvédelem, az On the Spot névre keresztelt utazós kaland ötödik és egyben utolsó része érkezik a kígyók világát bemutatva. Június 28-án a háborúé és szerelemé lesz a főszerep a Beate és Serge Klarsfeld viharos történetét elmesélő Klarsfeld: Egy szerelmi történettel, hogy aztán június 30-án átadják a terepet a kriminek, a Gillian Anderson és Jamei Dornan főszereplésével készült Hajsza első évadának képében.

Ezeken kívül az előfizetők kedvükre szemezgethetnek majd a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál korábban bemutatott alkotásainak válogatásából (mint az Oscar-díjas Deák Kristóf kisfilmje, A legjobb játék vagy Bucsi Réka animációs műve, a LOVE). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)