Hirdetés

Ezért nem karaokézik többet Nicolas Cage

|

Kiderült, miért hagyott fel a nyilvános énekléssel.

Hirdetés

Nicolas Cage bevallottan munkamániás, és nem is tervez nyugdíjba vonulni - bevallása szerint amíg csak lehet, színészkedni fog, mert ez tartja életben (noha azt is kifejtette, hogy nem szereti, ha színésznek nevezik). Következő filmjében, a The Unbearable Weight of Massive Talentben lényegében saját magát fogja alakítani, az viszont nem valószínű, hogy karaokézni láthatjuk majd benne, ugyanis Cage-nek kellemetlen élményei vannak ezzel a szórakozási formával kapcsolatban. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter egy színészekkel tartott kerekasztal beszélgetés keretében készített interjút a folyamatosan forgató művésszel, Cage pedig itt árulta el, hogy miért hagyott fel a kedvenc hobbijával:

"Nos, igen, számomra a karaoke olyan volt, mint a terápia, amíg valaki videóra nem vette, ahogy előadom Prince "Purple Rain" című számának punk-rock verzióját, és mindenhova eljutott, én pedig azt mondtam: »Nem fogok többé karaokézni.«"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kerekasztal-beszélgetésen szintén részt vevő Andrew Garfield arra kérte Cage-et, hogy ne hagyja abba a világ jobbá tételét a torkából előtörő csodával, amire a színész azzal reagált, hogy megismételte, szerinte az éneklés terápia, a karaokénak pedig privát dolognak kellene lennie, mint egy imának. Szóval valószínűleg csak nyilvánosan hagy fel vele, otthon nem feltétlenül. 

Nicolas Cage valószínűleg az április 21-én érkező The Unbearable Weight of Massive Talentben fog visszatérni a hazai mozikba, de azt követően láthatjuk majd egy Drakula-filmben, a Renfieldben is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)