Hirdetés

Ezért nem lesz Robert Pattinson Batmanje része James Gunn DCU-jának

|

Maga a fejes válaszolta meg a sokakat foglalkoztató kérdést.

Hirdetés

Egyre közeledünk a DCEU végéhez, melynek utolsó belépőjeként az Aquaman és az elveszett királyság érkezik majd, mielőtt 2025-ben a Superman Legacy-vel berobban a James Gunn - Peter Safran páros által alapjaiban újragondolt filmes univerzum, a DCU.

A váltás közeledtével egyre több infó kerül a felszínre ezzel kapcsolatban, így fokozatosan talán mi is egyre tisztábban láthatjuk a kettős által megálmodott víziót.

Így kapott most magyarázatot többek között az is, hogy a 2022-ben bemutatott, Matt Reeves által rendezett, és a Robert Pattinson által megformált Batman miért nem lesz a friss DCU része. Persze azt már eddig is tudtuk, hogy pont úgy, mint a 2019-es Joker, a Batman sem képezte hivatalosan a DCEU részét, de éppen ezért csillant fel most némi reménysugár Gunn és Safran érkezésével.

Hirdetés

A kérdést, hogy miért nem engedik Matt Reeves Batmanjét az új DCU-ban létezni, most éppen egy rajongó tette fel a Threads felületén. A választ pedig maga Gunn adta, aki egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Ez nem egy ilyen »megengedett« dolog. Ez Matt döntése, és mi ezt tiszteletben tartjuk."

Szóval ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem Gunn és Safran felelt ezért, de persze azt nem tudni, hogy ha a film rendezője esetleg másképp is dönt, akkor mit lépett volna a páros.

Mindenesetre az új DC-s moziverzumra és a következő Batman filmre is egy darabig még várnunk kell. Utóbbi egyébként jelen állás szerint 2025 októberében érkezhet, így leghamarabb akkor láthatjuk újból Robert Pattinsont a Denevérember jelmezében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)