Hirdetés

Ezért vált kevésbé erőszakossá a A Sólyom és a Tél Katonája több jelenete

|

Különös anomáliát tapasztalhattak a Disney+ platformján futó The Falcon and the Winter Soldier című Marvel-sorozat nézői.

Hirdetés

Rövidesen Magyarországon is elérhető lesz a Disney+, amelynek a kínálatában megtaláljuk a Marvel filmes univerzumának filmjeit és sorozatait, köztük még azokat is, amiket egyébként a Netflix készített. Ezen a platformon debütált az egészen friss Moon Knight sorozat is, azonban nemrég érdekes fejleményről számolhattunk be, mivel úgy tűnt, cenzúrázták egy másik MCU-s széria epizódjának több durvább jelenetét is.

A furcsa változtatások láttán joggal gondolhatták azt a rajongók, hogy esetleg máskor is alkalmazni fogja ezt az eljárást a Disney, de elméletileg nem kell ilyesmire számítani. A The Hollywood Reporter munkatársa, Ryan Parker ugyanis megbízható forrásra támaszkodva arról írt a Twitteren, hogy egy szimpla szoftverirányítási probléma miatt rossz fájlt adtak ki.

Hirdetés

Az illetékesek elvileg azonnal neki is láttak helyrerakni a dolgokat, ám az még nem derült ki, hogy miért létezik, és eredetileg kiknek is készült ezt a cenzúrázott változat. Elképzelhető, hogy valamely másik régiónak, esetleg a kínai rajongóknak szánt verziót kapták meg a többiek is véletlenül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti befizettek majd a Disney szolgáltatásra, ha nálunk is elérhető lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)