Hirdetés

Ezt a jelenetet volt a legnehezebb átütni az Amazonon a The Boys Herogasm epizódjából

|

Végül inkább mégis kockázatot vállaltak, és ez is kellett ahhoz, hogy még mindig a The Boys 3. évadának 6. részéről beszéljünk.

Hirdetés

Alapvetően nem a hősorgia miatt volt emlékezetes a The Boys Herogasm epizódja, akármennyire is igyekezett erre építeni a marketinget az Amazon. Ugyanakkor, bár szinte semmi nem úgy történt, ahogy a képregényben, láthattunk néhány emlékezetes pillanatot, majdnem minden testnedvet, és A Mélység új alkalmi párját is.

A 3. évad első része után már végképp nem gondoljuk, hogy bármit túl erősnek találnak és nem mernek betenni a készítők, de sokáig tanakodtak, hogy használják-e az egyik jelenetet az orgia során.

Innentől komoly spoilerek jönnek, ha nem láttátok még a 3. évad 6. részét, ne görgessetek tovább!

Hirdetés

A showrunner, Eric Kripke a TV Line-nak adott interjújában elmondta, sokat beszéltek arról a jelenetről, amiben A Mélység és a polip látható. 

"Valami őrült oknál fogva a szabályok tiltják az állatokkal való közösülés ábrázolását. [...] Az erről a jelenetről folytatott diskurzusok, illetve ahogy megvalósítottuk, sok riasztót bekapcsoltak az Amazon különböző szintjein, mert nem mutathatod, ahogy emberek állatokkal dugnak, és értem, miért."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végül Kripke azzal győzte meg őket, hogy az egész abszurditása miatt a Farrelly testvérek filmjeiből (Dumb és Dumber, Movie 43) sem lógna ki, és nem nevezhető érzéki fajtalankodásnak.

"Amennyire én tudom, a polipoknak nincs is nyílása ott lent."

- tette hozzá.

A The Boys 3. évada közel jár a végéhez, június 8-án, pénteken jön az utolsó rész az Amazon Prime-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)