Hirdetés

Ezt a misztikus krimit falják most a magyar Netflix-nézők

|

Nem kellett sok a megjelenése után, hogy a haza Netflix toplista első helyére kerüljön A Testek című új brit krimisorozat, de eleve nagyot mennek most az új alkotások.

Hirdetés

Krimik, természetfilmsorozat, Beckham története, horror, szex - mindenre nyitott a magyar közönség, de a Netflix hazai toplistáját egy friss belépő hódította meg, a Marco Kreuzpaintner és Haolu Wang rendezésében készült Testek (Bodies) című brit minisorozat, amely meghökkentő felütéssel igyekszik a képernyő elé csalogatni a nézőket, láthatóan sikerrel.

Négy nyomozó. Négy történelmi kor. Egy holttest. Britannia jövőjének megmentéséért meg kell oldaniuk a gyilkosságot, amely először megváltoztatta a történelem menetét - olvasható a leírásban, és bár a legtöbb kritika szerint nem lett annyira magával ragadó a sztori, mint amilyen jól hangzik ez a pár mondtat, ez láthatóan nem okozott problémát abban, hogy a minisorozat a hazai Netflix-toplista élére kerüljön pár nap alatt, ha esetleg ez alapján felkeltette az érdeklődésedet, ide kattintva máris el tudod kezdeni darálni

Hirdetés

Íme a jelenlegi Netflix top 10-es nézettségi toplista Magyarországon:

  1. Testek
  2. Élet a bolygónkon
  3. Lupin
  4. Beckham
  5. Elfogni Gottit
  6. Az Usher-ház bukása
  7. Vámpírként ébredtem
  8. Abszolút kezdők
  9. Szexoktatás
  10. A számkivetett díva

Te melyik sorozatot vagy filmet láttad már ezek közül? Írd meg kommentben a véleményed.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)