Hirdetés

Ezt jelentik valójában Drax tetoválásai A galaxis őrzőiben

|

James Gunn kivágta a jelenetet, de most elmeséli, hogy mit láthattunk volna.

Hirdetés

A galaxis őrzői 3. előtt James Gunn még túlesik a The Suicide Squad premierjén, de aztán visszatérnek az s-fejek is, hogy a jelenlegi felállással még utoljára zúzzanak egy galaktikus kalandot. A Nebulát játszó színésznő, Karen Gillan szerint ez lesz a trilógia legjobb része, és eme cím elérésében remélhetőleg közrejátszanak majd Drax vicces jelenetei is. 

Hirdetés

Ha kitöltöttétek A galaxis őrzői filmeket felvonultató kvízünket, akkor bizonyára több részlettel is tisztában vagytok a franchise-zal kapcsolatban, de azt például tudtátok, hogy Dave Bautista karakterének tetoválásai miket ábrázolnak pontosan? Gunn Instagramon árulta el, hogy egy cool jelenet a vágószoba padlóján végezte, amelyből kiderült volna, hogy az egyedi stílusú tetkók valójában nem hódításokat tükröznek, hanem a Drax családjával kapcsolatos emlékeket őrzik: a gyermekkorát az édesanyjával és édesapjával, a házasságát a feleségével, a lánya születését. 

A rendező azt is elárulta, hogy Bautista az első rész forgatásának minden egyes napján 3-5 órát töltött a sminkesek kezei között, míg a folytatás esetében ezt az időt sikerült leszűkíteni 90 percre. Ezt egy különleges felsővel érték el, amely már alapból tartalmazta a tetoválásokat, és egyrészt sokkal többet mutatott a színész izmaiból, másrészt kevesebb utómunkára volt szükség, mert a korábbi megoldással ellentétben ez az izzadás hatására nem ráncolódott össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)