Hirdetés

A Halálos Iramban 7 őszinte trailerében minden benne van, amiért imádjuk

|

A Halálos Iramban-filmek már rég átugrattak a vonal fölött, ami az ép ésszel hihető történeteket elválasztja az őrülettől, a Fast & Furious 7 őszinte trailere megmutatja azt is, miért imádjuk ennek ellenére is még mindig az autós akciófilmeket.

Hirdetés

Akármilyen sokan gondolják, hogy a Halálos Iramban sorozat már minden határt túllépett, és a valóságtól annyira elszakadt, hogy lassan már nincs is értelme az egésznek, még többen voltak, akik így is szívesen beültek az autós kaland alkotóinak legújabb agymenéseit megnézni. Ez persze nem akadályozta meg a Screen Junkies csapatát abban, hogy egy őszinte trailerben odaszúrjon párat a szériának.

Azon kívül, hogy természetesen ők sem tudtak elmenni amellett, hogy már évek óta minden egyes filmben az utolsó nagy balhéra készül Dom Toretto és csapata, például az is megért egy poént, hogy lettek egyre hihetetlenebbek a Fast & Furious-filmek egy idő után már kaszkadőrökkel is megoldhatatlan autós mutatványai.

A Halálos Iramban 7 kapcsán egyébként egy másik zseniális paródia is készült, néhány jó humorral megáldott lengyel videósnak köszönhetően.

Ti egyébként mit vártok a már előkészületben lévő nyolcadik filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)