Hirdetés

Fear The Walking Dead - stílusos előzetesen a 4. évad folytatása

|

Hamarosan visszatérnek a császkáló halottak, és úgy fest, nem lassul le a széria.

Hirdetés

Egy rövid ízelítő után a hosszabb előzetest is bemutatták az idei Comic-Conon.

Hirdetés

Az AMC az anyasorozattal párhuzamosan a Fear The Walking Dead-et sem hanyagolja el, hamarosan pedig folytatódik a negyedik évad is. A szezon első felében bőven kijutott a drámából és pusztításból, talán ennek is köszönhető, hogy mindezt egy komikusabb előzetessel igyekeztek ellensúlyozni.

Az előzetes első fele zenés körítéssel dolgozik, Björk 'It's Oh So Quiet' dala pedig meglepően jól működik a baljóslóan nyugodt képsorok alatt. Az érezhetően ironikus könnyedség nem tart sokáig, hiszen a trailer hirtelen felpörög, így se az akcióból, se a zombik látványából nem szenvedünk hiányt.

A "Nincs csend a vihar után" mottóból ítélve a készítők nem terveznek lassítani a sorozat tempóján, így az augusztus 12-én startoló évadfolytatás figyelmet érdemelhet. Ti követitek a The Walking Dead kistestvérét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)