Hirdetés

Hamarosan egy új Fekete Özvegy trailert kapunk?

|

Jól fog indulni 2020 azok számára, akik várják a Marvel hősnőjének önálló kalandját.

Hirdetés

A Budapesten forgatott Fekete Özvegy a Marvel Studios negyedik fázisának legelső filmje lesz, amelyben nem csupán a karakter múltjából ismerhetünk majd meg több részletet és kapnak új értelmet a többi filmben látottak, de bemutatkozik egy ismert Marvel-gonosz, Taskmaster is. 

Hirdetés

December elején kaptuk meg a Fekete Özvegy legelső előzetesét, amely pár napja kapott egy magyar szinkronos változatot is, azonban úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várnunk a következő kedvcsinálóra sem. Egy tévéreklám szerint ugyanis 2020. január 13-án, az ESPN-en közvetített College Football National Championship bajnokság során egy "exkluzív betekintést" kaphatunk a filmbe. 

Csak remélni tudjuk, hogy nem lettünk egy ügyes átverés áldozata és a megadott időpontban valóban kapunk egy új videót, mindenesetre már a Fekete Özvegy premierjéig sem kell sokáig várnunk, csupán 2020. április 30-ig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)