Hirdetés

Fekete Párduc - így állt össze az autós üldözés

|

Rengetegen speciális effektet használtak a T'Challa saját filmjéhez, hogy azt a látványorgiát kapjuk, ami a végül a vászonra került.

Hirdetés

Első nézésre ez nem tűnt fel annyira, de amikor néhány hete tágra nyílt szemekkel bámultam a Fekete Párduc Blu-ray verzióját, akkor ráeszméltem, hogy mennyire gyönyörű ez a film. Különösen Wakanda volt elképesztő, de nem minden hatás volt hibátlan.

Hirdetés

Főleg az autós üldözésnél volt fura egy-egy animáció. Ennek okát most mind láthatjuk, köszönhetően a jelenetért felelős Luma Pictures így készült videójának. Az alig néhány perces betekintő megmutatja, hogy hogyan állt össze az akciódús jelenet.

Mindig érdekes benézni a függöny mögé, pláne akkor, amikor egy lebomló zakót látunk magunk előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)