Hirdetés

A Fekete Párduc több bevételt hozott az Egyesült Államokban, mint a Titanic

|

A Marvel produkciójának bevételei tovább szárnyalnak, most épp a dobogó harmadik fokáig sikerült eljutni.

Hirdetés

Éveken át James Cameron megkerülhetetlen drámája kaszálta a legnagyobbat Amerikában, egészen addig, amíg maga a rendező döntötte meg a Titanic bevételi rekodját az Avatarral, ám bő egy éve a Star Wars VII: Az ébredő Erő lett az új király a hollywoodi szuperprodukciók versenyében. Ryan Coogler Fekete Párduca annak 661 millió dolláros bevételével nem csak hogy magasan a Marvel legsikeresebb filmje lett, de az Egyesült Államok történetében is ott van jelenleg a top 3-ban.

Hirdetés

Jól jelzi a Fekete Párduc sikerét, hogy mindössze pár napja adtunk hírt arról, mikor éppen a Jurassic World beelőzésével kúszott be az USA mindenkori 10-es listájára. Ugyan lehetne fejtegetni a Fekete Párduc megállíthatatlan menetelésének az okát, egyértelmű, hogy az emberek odáig vannak és abszolút vevők a kevésbé ismert, eddig háttérben megbújó hősökre, hősnőkre. A diverzitásra való törekedés fokozatosan erősödött a Hollywoodban, viszont könnyen lehet, hogy a Fekete Párduc népszerűsége pozitív visszajelzésként szolgál majd a szakma számára.

Szerintetek is megérdemelt a Fekete Párduc történelmi sikere a szuper hősfilmek között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)