Hirdetés

Feltámasztották a világ egyik legijesztőbb horrorsorozatát

|

Öt évvel a második évad bemutatása után az AMC zöld utat adott az új szezonnak.

Hirdetés

Dan Simmons azonos című könyve alapján, Max Borenstein, Alexander Woo és David Kajganich vezetésével készült egy remek horrorsorozat, a Terror, amit többek között Jared Harris, Ciarán Hinds és Tobias Menzies szereplésével mutattak be 2018-ban. Az évadot egyesek úgy jellemezték, mintha egy Alien film lenne a tengeren, ami nem meglepő, hiszen Ridley Scott producerként támogatta. 

Az évadot nem győzték dicsérni a kritikusok, a Rotten Tomatoes értékeléseinek 94%-a ajánlja, és a felhasználók is igencsak szerették (88 százalékuk elégedett volt vele). Az egy évvel később debütált második szezon, az Infamy már visszafogottabb dicséreteket kapott, ami fakadhatott többek között abból is, hogy más lett a koncepció (szellemsztori a jeges rettegés helyett). Ennek ellenére bőr alá kúszó hangulattal és jól megírt, természetfeletti borzalmakkal jellemezték. 

Hirdetés

Sok rajongó már lemondott róla, hogy valaha is folytatódhat az antológiasorozat, azonban most meglepetésre az AMC berendelte a harmadik évadot, amely a The Terror: Devil in Silver címet kapta. Ez Victor LaValle 2012-ben megjelent, azonos nevű regényéből merít: a könyv egy épelméjű férfi, Pepper történetét meséli el, akit megfigyelésre egy elmegyógyintézetbe küldenek, ahol találkozik egy Ördög néven ismert szörnyeteggel, aki éjszaka a folyosókon kószál. 

LaValle is részt vesz a feldolgozásban, a CTRL nélkül és a Paper Girls sorozatok showrunnerével, Christopher Cantwell-lel közösen adaptálják az alapanyagot. Egyelőre nem jelentették be, hogy kik fogják erősíteni a szereplőgárdát, de 2025-ben már számíthatunk is a The Terror: Devil in Silver premierjére. Addig van idő pótolni az előző két évadot az Amazon Prime Videón. 

Ti örültök a Terror visszatérésének?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)