Hirdetés

Felújítva vetítik a mozik az 1993-as Super Mario Bros. filmet

|

Valószínűleg az animációs film sikerét szeretnék meglovagolni.

Hirdetés

Az idei év legnagyobb animációs filmes meglepetése a Super Mario Bros.: A film, amire rengetegen voltak kíváncsiak, a második legsikeresebb animációs film megtisztelő titulusát nyerte el. Úgy tűnik, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Universal Pictures és a Nintendo együttműködése nemcsak egy film erejéig szól. A kirívó siker már beindította a készítők fantáziáját és újabb Nintendo játék filmesítése is felmerült.

A siker egy másik nem várt eredményt is hozott. Az 1993-as élőszereplős film, ami borzalmasan szerepelt mind nézőszám, mind kritikák tekintetében, most kap egy 4K-s felújítást és a mozik is műsorra tűzik, de csak Japánban.

Hirdetés

A Hollywood Pictures filmje nem a Gomba királyságban játszódik, hanem egy párhuzamos univerzumban, ahol még nem haltak ki a dinoszauruszok. Mariónak és Luiginak meg kell akadályoznia, hogy Koopa király, akit Dennis Hopper alakít, egyesítse a főhős univerzumát a "dínóverzummal", és a rend kedvéért egy hercegnőt is ki kell szabadítani.

Éppen 30 éve, hogy megjelent a filmes feldolgozás Bob Hoskins-szal és John Leguizamoval a főszerepben. Ha már a forgalmazók vették a fáradságot, remélhetőleg valamilyen formában itthon is megtekinthető lesz a felújított változat, mert a korabeli kudarc ellenére van a film iránt érdeklődés egyes szubkultúrák képviselőinek részéről, ami az új film hájpjával karöltve valószínűleg elvinné a hátán a mozis megjelenést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)