Hirdetés

Fény derülhetett a legizgalmasabb készülő Star Wars sorozat egy újabb szereplőjére

|

Tovább tipeg a megvalósítás felé a Köztársaság fénykorában játszódó Star Wars: The Acolyte.

Hirdetés

Aki eddig pozitívra értékeli a Disney ténykedését a Star Wars-univerzum sorozataival, az most éppen a szeptember 21-én debütáló Disney+-os szériát, a Zsivány Egyes spin-off Andort várhatja izgatottan, a szórakoztatóipari óriás azonban még számos egyéb produkción szorgoskodik a háttérben.

Az egyik ilyen a 2020-ban bejelentett sorozat, a The Acolyte, amely az ún. High Republic-érába, vagyis a Köztársaság fénykorába repít minket, 100 évvel előzve a Bajlós árnyak cselekményét. A széria kapcsán eddig csak egyetlen szereplő, a főhőst játszó Amandla Stenberg volt ismert, most viszont fény derülhetett egy újabb névre.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a Disney illetékesei már a szerződtetés utolsó fázisában járnak Jodie-Turner Smithszel, akit a Queen & Slimből és a Channel 5 Boleyn Anna-sorozatából ismerhet a világ. A portál ugyanakkor nem rendelkezik arra vonatkozó információkkal, hogy milyen karaktert kelthet életre a 36 éves brit színésznő.

A következő hónapok során kiszakadhat a pletykazsák, a The Acolyte forgatása ugyanis állítólag még idén ősszel kezdetét fogja venni Londonban. A széria alkotó-író-showrunnere, Lesley Headland (Végtelen matrjoska) már korábban feltárta, hogy a sorozat azt a kérdést fogja körüljárni, hogy a hatalmas és sérthetetlennek gondolt Jedi-rend miként jutott el abba a tehetetlen állapotba, amit az 1999-es Baljós Árnyak vázolt fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)